Anlık Bildirim

Tom Clancy's heyecanı Elite Squad ile mobilde

Ubisoft'un iOS ve Android için geliştirdiği Tom Clancy's Elite Squad, uygulama mağazalarındaki yerini aldı. Askeri bir RPG yapımı olan oyunda saldırı timleri kurularak, taktik savaşlar yapılıyor.

Tom Clancy's heyecanı Elite Squad ile mobilde Tam Boyutta Gör

E3 2019 oyun fuarında duyurulan Tom Clancy's Elite Squad, uzun bir bekleyişin ardından App Store ve Google Play Store mağazalarındaki yerini aldı. Ücretsiz olarak indirilebilen oyun, Tom Clancy heyecanını mobile taşıyor.

Tom Clancy's Elite Squad çıktı

Ubisoft'un sevilen yapımları Splinter Cell, Ghost Recon, Rainbow Six, The Division,H.A.W.X ve EndWar'daki 70 ikonik kahramanın bir araya getirildiği oyun, askeri RPG kategorisinde yer alıyor. 

Başkanlık Uçağı, Death Angel Kilisesi ve Brooklyn Köprüsü gibi bazı ikonik mekanların da unutulmadığı Tom Clancy's Elite Squad'ta, bu karakterlerden beşer kişilik takımlar oluşturularak, gerçek zamanlı 5e5 taktik savaşları yapılabiliyor. Bu savaşlardan elde edilen başarılar, karakterler için yeni becerilerin kapısını aralıyor.

Aynı zamanda hikaye modu da bulunan oyunda, lonca sistemine de yer veriliyor. Böylece lonca savaşlarında diğer oyuncularla güçlerinizi birleştirerek, liderlik tablosunun zirvesine ulaşmak için mücadele veriyorsunuz.

Tom Clancy's Elite Squad, oyunculara belirli zamanlarda belirli beceriler kullanmasına izin veren bir strateji oyunu olarak mobil oyun dünyasındaki yerini almış durumda. Android ekosistemi için Android 5.0 ve daha yeni bir sürüme sahip Android cihazlara yüklenebilen oyun, iOS kanadında ise iOS 13 veya üstü sürüme sahip İPhone, iPad ve iPod touch'a yüklenebiliyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubisoft.tces

https://apps.apple.com/US/app/id1445716292?mt=8

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim