Anlık Bildirim

Tom Cruise'lu Top Gun 3 yolda

Paramount Pictures, Joseph Kosinski'nin yönettiği aksiyon filmi Top Gun: Maverick'in devamı için senaryo yazım sürecine başladı.                                 
Tom Cruise'lu Top Gun 3 yolda Tam Boyutta Gör
2022'nin hit filmi Top Gun: Maverick, Tom Cruise'un başrolünde olduğu devam filmi ile geri dönüyor. Kaynaklara göre, "Top Gun 3" için Paramount stüdyosunda aktif olarak senaryo çalışmalarına başlandı ve "Top Gun: Maverick"in senaryo yazarı olan Ehren Kruger, taslak üzerinde çalışıyor.

Tom Cruise'un gelecek projeleri

İçeriden gelen bilgilere göre, Tom Cruise'a ek olarak Miles Teller ve Glen Powell'ın da projeye dahil olacağı, Jerry Bruckheimer ve David Ellison'ın yapımcı olarak yer alacağı ve Joseph Kosinski'nin yönetmen koltuğunu tekrar alacağı belirtiliyor. Top Gun: Maverick, Tom Cruise'un kariyerindeki en yüksek gişe hasılatına ulaşan film oldu ve 1.49 milyar dolar kazandırdı. Aksiyon filmi, Amerikan Sinema Akademisi Ödülleri'nde "En İyi Film" dahil olmak üzere altı dalda adaylık elde etti ve "En İyi Ses" kategorisinde Oscar kazandı.

Tom Cruise'lu Top Gun 3 yolda Tam Boyutta Gör
Hatırlatmak gerekirse, Tom Cruise, birkaç gün önce Warner Bros. ile anlaşma imzaladı ve stüdyonun orijinal projelerin yanı sıra mevcut franchise'ların geliştirilmesine katkıda bulunacak. Ünlü aktör Paramount'un Mission: Impossible 8 filminin çekimleriyle meşgul.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4696 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tom cruise, top gun: maverick ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim