Anlık Bildirim

True Detective'in 4. sezonu, ilk sezonu bile geride bıraktı

True Detective'in bu hafta sona eren 4. sezonu, aldığı olumlu yorumların da etkisiyle geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Bu da 4. sezonun çok sevilen ilk sezonu bile geride bırakmasını sağladı.
True Detective 4. sezonuyla zirve yaptı Tam Boyutta Gör
Özellikle 2014 yılında ekrana gelen ilk sezonuyla büyük ses getiren HBO dizisi True Detective, geçtiğimiz ay 4. sezonuyla ekranlara döndü. Her sezonunda farklı karakterlerle yepyeni hikâyeler anlatan bir antoloji dizisi olan True Detective, Night Country alt başlıklı dördüncü sezonuyla da yeni bir hikâye başlattı. İzleyicileri Alaska'nın dondurucu topraklarına götüren bu yeni hikâye, hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı. Bu da izlenme rakamlarına yansıdı.

Her ne kadar sevenleri olsa da genel izlenimleri ilk sezonun çok altında kalan iki sezonla momentum kaybeden True Detective, 4. sezon ile birlikte tam anlamıyla toparlandı. Çünkü ba hafta sona eren 4. sezon, izlenme rakamlarıyla ilk sezonu bile geride bıraktı.

True Detective: Night Country, İzlenme Rakamlarıyla 3. Sezona Fark Attı

True Detective: Night Country'nin 18 Şubat'ta ekrana gelen son bölümü, yayınlandığı sırada 3.2 milyon izleyiciye ulaşarak bu sezonun en çok izlenen bölümü oldu. Bu rakam, 4. sezon finalinin, bir önceki sezonunun final bölümünden %55 daha fazla izleyici çektiği anlamına geliyor.

Night Country, bölüm başı ortalama 12.7 milyon izleyici çekti ki bu da True Detective'in kendi zirvesini yaşaması sağladı. Çünkü büyük beğeni toplayan ilk sezon bile bu rakamlara ulaşamamıştı. Elbette o dönemde HBO dizileri eşzamanlı olarak MAX platformunda yayınlanmıyordu ama yine de bu durum dördüncü sezonun başarısından bir şey eksiltmiyor. Zira Night Country'nin, neredeyse her gün yeni bir dizinin başladığı bir dönemde, hayal kırıklığı yaratmış iki sezonun üstüne geldiğini de göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Issa López öncülüğünde hazırlanan dördüncü sezonda, Jodie Foster'ın hayat verdiği polis dedektifi Liz Danvers, genç ortağı Evangeline Navarro ile birlikte, sekiz kişinin Alaska'da gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasını araştırıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim