Anlık Bildirim

Trump'ın yeni sosyal ağı App Store'un en popüler uygulaması oldu

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın hayata geçirdiği Truth Social sosyal medya uygulaması, çok kısa bir süre içinde App Store'un en çok indirilen uygulaması oldu.  

Trump'ın yeni sosyal ağı App Store'un en popüler uygulaması oldu Tam Boyutta Gör

Truth Social uygulaması ABD'de heyecan yarattı. Gelen haberlere göre, eski ABD Başkanı Donald Trump tarafından oluşturulan Truth Social, ABD App Store'da en çok indirilen ücretsiz uygulama oldu.

Uygulama 20 Şubat akşamı başlatılmıştı. Truth Social adlı sosyal ağ uygulaması, ön kayıt yapan kullanıcıların sahip olduğu Apple cihazlarına otomatik olarak indirildi. Kurulum talebi o kadar yüksekti ki bazı kullanıcılar indirmede sorun yaşadılar ve şöyle bir bildirimle karşılaştılar: "Yoğun talep nedeniyle sizi bekleme listemize aldık."

Trump'ın yeni sosyal ağı App Store'un en popüler uygulaması oldu Tam Boyutta Gör

Trump, sosyal ağlardan engellenmişti

Sosyal ağın yaratıcıları, uygulamanın Mart ayı sonuna kadar Amerika Birleşik Devletleri genelinde tam olarak faaliyete geçeceğini belirtiyorlar. Daha sonra Truth Social, diğer ülkelerdeki kullanıcılara da sunulacak.

Donald Trump'ın, 6 Ocak 2021'de destekçilerine şiddet çağrısı yapmakla suçlandığını ve ardından Twitter, Facebook ve YouTube'dan engellendiğini hatırlatalım. Eski ABD Başkanı buna cevaben kendi sosyal ağını yayınlayacağını duyurmuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim