Anlık Bildirim

Apple, iPhone modelleri için ekran altı parmak izi tarayıcı geliştirmeyi durdurdu

Çeşitli kaynaklara göre Apple, iPhone için ekran altı Touch ID parmak izi tarayıcısını geliştirmeyi durdurdu ve şirket sadece Face ID'ye odaklandı.              

Apple, ekran altı parmak izi tarayıcı geliştirmeyi durdurdu

Ekran altı parmak izi okuyucular, uzun süredir Android telefonların önemli bir özelliği durumunda. iPhone kullanıcıları ise benzer teknolojinin gelecekteki Apple modellerinde ne zaman görüneceğini merak ediyorlardı ve konuyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Apple, Face ID'yi geliştirmeye odaklandı

iPhone 14 serisinin bu teknolojiyi alan ilk seri olacağına dair söylentiler vardı ancak görünüşe göre Apple bu özelliği geliştirmeyi bıraktı. Apple, mühendislerin ekran altı Touch ID geliştirmeyi neden terk ettiklerini açıklamadı, ancak görünüşe göre şirket en iyi yaptıkları şey olan Face ID'yi geliştirmeye devam edecek. Daha önce yeni iPhone 14 serisinin Ekran Altı Yüz Kimliği özelliğine sahip olabileceği bildirilmişti. Ancak teknoloji Apple'ın katı gereksinimlerine yerine getirmezse, muhtemelen iPhone 14'e dahil edilmeyecek.

Apple, ekran altı parmak izi tarayıcı geliştirmeyi durdurdu Tam Boyutta Gör

Apple, zaman içinde bu teknolojilerde önemli geliştirmeler yaptığı için, belirli teknolojileri rakiplerinden çok daha sonra tanıtmasıyla biliniyor. Bu da iPhone ailesinin neden birkaç nesildir çentiklerle geldiğini açıklıyor. Kaynaklar, çentiği ve delikleri olmayan ilk Apple akıllı telefonunun iPhone 15 Pro olabileceğini belirtiyorlar. Cihazda, ekran altı Face ID sistemine ek olarak, ekran yüzeyinin altına yerleştirilecek olan ön kamera da yer alabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5262 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iPhone 14 ve Teknoloji Haberleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim