Anlık Bildirim

Tumblr, reklamsız deneyim için yeni abonelik sistemi sunuyor

Tumblr, platformu reklamsız kullanmak isteyenler için aylık ve yıllık ödeme planları sunuyor. Ödeme yalnızca masaüstünden yapılabiliyor ancak mobilde de kullanılabiliyor.

Tumblr, reklamsız deneyim için yeni abonelik sistemi sunuyor Tam Boyutta Gör

Tumblr, yaklaşık 6 yıl önce platformda reklam göstermeye başlamıştı.Yaptığı yeni bir paylaşımla platform, kullanıcıların istemeleri halinde belirli bir ücret karşılığında reklamlardan kurtulabileceğini duyurdu. Tumblr, aylık ve yıllık olmak üzere iki farklı seçenek sunuyor.

Reklamsız Tumblr deneyimi

Tumblr'ı reklamsız olarak kullanmak isteyen kullanıcılar, aylık 5 dolar veya yıllık 40 dolar şeklinde sunulan iki farklı seçenekten birisini seçebilecekler. Platform, her iki seçeneğin de üçüncü taraf reklamları gizlediğini belirtiyor ancak Tumblr kullanıcılarının sponsorlu gönderileri gizlenmiyor.

Kullanıcılar, reklamsız Tumblr deneyimi için masaüstünden Hesap Ayarları'na giderek burada görüntüledikleri yeni başlık üzerinden istedikleri seçeneği ayarlayıp ödeme yapabiliyor.

Platformu reklamsız kullanmak isteyenler yalnızca masaüstünden bunu etkinleştirebiliyor ancak ödeme yapıldıktan sonra mobilde de reklamsız deneyim sunuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim