Anlık Bildirim

Türk yapımı içerikler HBO Max'e geliyor!

WarnerMedia, kendi platformlarında yayınlanacak olan Türkçe içeriklerin alımı için MBC Dubai'nin kıdemli içerik yöneticisi Mia Edde'yi görevlendirdi.

Türk yapımı içerikler HBO Max'e geliyor! Tam Boyutta Gör

Günümüzde şüphesiz video akış platformları sinema sektörünün ve eğlence sektörünün en önemli parçalarından biri haline gelmiş durumda. Netflix, Prime Video ve Disney+ derken birçok şirket kendi platformunu oluşturmaya başladı. Bu platformların arasına katılan son büyük isimlerden biri de HBO Max. Ne yazık ki şu anda uluslararası anlamda çok fazla açılmamış olsalar da atılımlar başlıyor gibi duruyor. 

Türk Yapımı İçerikler HBO Max'e Gelecek

Geçtiğimiz saatlerde yapılan haberlere göre WarnerMedia, kendi platformlarında yayınlanacak olan Türkçe içeriklerin alımı için MBC Dubai'nin kıdemli içerik yöneticisi Mia Edde'yi görevlendirdi. Mia Edde; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) ve Latin Amerika'da HBO Max için yayınlanacak olan Türkçe içeriklerin satın alınmasından sorumlu kişi olacak.

Mia Edde, Türkiye ve MENA bölgesindeki yapımcılar ve yönetmenler de dahil olmak üzere birçok isimle görüşerek satın alma stratejilerini oluşturmuş durumda. Mia Edde bu süreçte EMEA bölgesinin içerik alımı ve anlaşmalarından sorumlu Ragnhild Thorbech ve Latin Amerika'nın içerik alımı ve anlaşmalarından sorumlu Andres Mendoza ile yakından çalışacak. 

Mia Edde konu ile ilgili "Türk yapımı içerikler, uluslararası izleyiciler arasında büyük bir popüelrliğe sahip. En iyi Türkçe içerikleri HBO Max'e getirmek için sabırsızlanıyorum." açıklamasında bulundu.

HBO Max Türkiye'ye Gelecek mi?

Bu gelişmelerin Türkiye ve HBO Max arasındaki ilk bağ olduğunu söyleyebiliriz. Hala HBO Max'in Türkiye'ye ne zaman geleceği ile ilgili bir açıklama yok. Görünürde bir atılım olduğunu söylemek de zor ancak bu son gelişme bir şeylerin başlangıcı diyebiliriz. Umuyoruz en kısa sürede Disney+ ve HBO Max ülkemizde erişime açılır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11528 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, hbo max ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim