Anlık Bildirim

Türk yapımı simülasyon oyunu Truck and Logistics Simulator çıktı

Aerosoft GmbH çatısı altında Simula Games tarafından geliştirilen yük taşıma simülasyonu Truck and Logistics Simulator, PC için yayınlandı. Oyunun indiirmli fiyatı 51,84 TL.

Türk yapımı simülasyon oyunu Truck and Logistics Simulator çıktı Tam Boyutta Gör

Uzun süredir beklenen Türk yapımı simülasyon oyunu Truck and Logistics Simulator, sonunda çıktı. Oyunun PC sürümü bugün Steam’de yayınlandı. Nintendo Switch versiyonu ise 25 Haziran’da oyunseverler ile buluşacak.

Adından da anlaşılacağı üzere Truck and Logistics Simulator bir yük taşıma oyunu. Oyunda 20’den fazla araç bulunuyor. Pikap, kamyon, tır, forklift, vinç vb. araçların hepsini tek operasyonda kullanabiliyoruz. Yükü önce aracımıza yüklüyor, sonrasında hedef noktaya doğru hareket ediyoruz. 16 kişilik çapraz platform özellikli online desteği var. Yük taşıma operasyonunu arkadaşlarınızla birlikte yürütebilirsiniz. MAN ve Scania marka araçlar lisanslı olarak eklenmiş. Gündüz, gece, yağmur, sisli hava gibi çeşitli hava koşulları var. Araçlar hasar alıyor, tamir ettiriliyor ve modifiye yapılıyor. Oyunun açık dünya haritasının 24 kilometre kare olduğu belirtiliyor.

Truck and Logistics Simulator, ilerleyen süreçte iOS ve Android cihazlara da gelecek. Zaten oyunun grafikleri ve sürüş dinamikleri asıl odağın mobil platformlar olduğunu gösteriyor.

Truck and Logistics, Steam’de 69,13 TL’ye satılacak ancak oyunun çıkışı nedeniyle yüzde 25 indirim yapılmış. Şu an 51,84 TL’ye satılıyor. Oyunun erken erişim oyunu olduğunu belirtelim.

Steam sayfası

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
36149 kez okundu.
46 kişi, toplam 47 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Truck and Logistics Simulator, simülasyon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim