Anlık Bildirim

Turkcell’de ücretsiz GB paylaşma dönemi başladı

Turkcell müşterileri Turkcell Biz özelliği sayesinde tarifesindeki GB'ları tanıdıklarına ücretsiz olarak transfer edebiliyor. Turkcell Biz başka avantajlar da sunuyor.

Turkcell’de ücretsiz GB paylaşma dönemi başladı Tam Boyutta Gör

Turkcell kullanıcıların tarifesinde GB’ları transfer edebileceği ücretsiz bir özellik kullanıma sundu. Turkcell Biz isimli platform sayesinde kullanıcılar tanıdıklarıyla grup oluşturup çeşitli fırsatlardan yararlanabilecek.

Turkcell müşterileri en az 2, en fazla 5 kişiyle Turkcell Biz grubu oluşturabiliyor. Grup içerisindekilerin aynı tarifeyi kullanma zorunluluğu yok. Gruptaki kullanıcılar tarifelerinde kullanmadığı GB’larını diğer üyelere transfer edebiliyor. Aylık 2 GB'a kadarki transferler ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Ayrıca gruptaki 26 yaş altındaki tüm üyelere ayda 1 kez günlük 2 GB ücretsiz internet hediye ediliyor.

Turkcell Biz ekibinizi Dijital Operatör mobil uygulamasından veya turkcell.com.tr’den ücretsiz olarak oluşturabilirsiniz. GB transferine ek avantajlar da sunuluyor.

Turkcell Biz’in avantajları şunlar:

  • Sevdiklerini Turkcell müşterisi yapan ‘Turkcell Biz’ kullanıcıları, 12 ay boyunca ana paketlerine yüzde 10 indirim kazanacak, ayrıca tüm grup üyelerine 12 ay boyunca her ay günlük 1 GB internet hediye ediliyor.
  • ‘Turkcell Biz’ ekip üyeleri her fatura döneminde kendi aralarında 2 GB’a kadar internet kotalarını ücretsiz paylaşabiliyorlar.
  • 25 yaş ve altı her ‘Turkcell Biz’ üyesine paketine ek ayda günlük 2 GB ücretsiz internet tanımlanıyor.
  • 65 yaş ve üstü ‘Turkcell Biz’ kullanıcıları akıllı fatura kampanyasından ücretsiz yararlanabiliyor.
  • ‘Turkcell Biz’ üyeleri, gruplarına özel 119,90 TL’den başlayan fiyatlarla avantajlı ev interneti paketinden faydalanabiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
101822 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turkcell, turkcell gb transferi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim