Anlık Bildirim

Türkiye'nin otomobili CES 2022'de dünya vitrinine çıkacak

Klasik otomobil fuarlarından ziyade teknoloji fuarlarında varlık göstermeyi tercih eden TOGG, 5-8 Ocak tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenecek olan CES 2022'ye katılacaklarını açıkladı.

Türkiye'nin otomobili CES 2022'de dünya vitrinine çıkacak

Türkiye'nin otomobilinin dünyaya tanıtımı için yeni bir adım atılıyor. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Las Vegas'ta düzenlenecek olan CES 2022'ye katılacaklarını duyurdu.

TOGG'dan yapılan açıklamada, "Bu yıl 55'incisi düzenlenen, teknoloji dünyasının önemli buluşma noktası CES - Tüketici Elektroniği Fuarı'nda olacağız." ifadelerine yer verildi. Söz konusu fuar 5 - 8 Ocak 2022 tarihleri arasında Las Vegas'ta gerçekleşecek.

Münih Otomobil Fuarı, pandemi nedeniyle 2 yıl aradan sonra ilk kez fiziksel olarak düzenlenmişti. Elektrikli otomobillerin ve konsept modellerin ağırlıkta olduğu fuara TOGG'un katılmaması merak konusu olmuştu.

TOGG yöneticisi Gürcan Karakaş ise daha önceki açıklamalarında klasik otomobil fuarlarında olmayacaklarını, kendilerini teknoloji şirketi olarak gördüklerini ve bu yüzden teknoloji fuarlarına katılmayı düşündüklerini dile getirmişti.

CES 2022 kapsamında, geliştirilen ilk model olan C-SUV'un yeni prototiplerini görme şansı yakalayabiliriz. Zira yapılan paylaşımlarda test için üretilen prototiplerde kameralar ve gizli kapı kolları yerine klasik yan aynalar ve kapı kolları gibi farklılıklar olduğunu görmüştük.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10133 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, TOGG ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim