Anlık Bildirim

Elon Musk, Twitter’ı satın almaktan vazgeçti

Teknoloji dünyasının hırçın çocuğu Elon Musk, uzun süre sürüncemede bıraktığı Twitter satış görüşmelerini feshetti. Yine olan hisseleri eriyen yatırımcıya oldu. 

Twitter Tam Boyutta Gör

Bahar aylarında Twitter’ın en büyük hissedarı haline gelen Elon Musk sonrasında sürpriz bir şekilde satın alma görüşmelerine başlamıştı. Twitter yönetim kurulu ünlü ismin taleplerini karşılamaya çalışsa da Elon Musk görüşmeleri feshettiğini duyurdu.

Elon Musk’tan Twitter’a şok

Twitter ağında bulunan bot hesapların yüzde 5 oranından daha fazla olduğunu düşünen ünlü isim, gelir üretmeyen bu kitleye para vermek istemiyordu. Twitter ise ağ etkileşim istatistiklerini Elon Musk’a açarak bir nevi alttan almaya çalışmıştı.

Twitter yönetim kurulu satın almayı onaylamasına rağmen Elon Musk dün yaptığı açıklamada vazgeçtiğini duyurdu. Görüşmelerde birden çok maddenin ihlal edildiğini iddia eden Musk, Twitter hisselerinin yüzde 6 düşmesine neden oldu. Bundan sonra 1 milyar dolarlık bir tazminat söz konusu olacak ancak tarafların etki durumuna göre net miktar belirlenecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3371 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, elon musk ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim