Anlık Bildirim

Twitter'da "tweet planlama" dönemi başladı

Twitter'a uzun süredir beklenen özellik sonunda geldi. Platforma eklenen tweet planlama özelliği sayesinde kullanıcılar artık tweet'lerinin istenilen tarih ve saatte paylaşılmasını sağlayabilecek.

Twitter'da 'tweet planlama' dönemi başladı

Micro blog sitesi Twitter uzun süredir beklenen özelliğe sonunda kavuştu. Popüler sosyal medya platformunun web sürümüne "tweet planlama" özelliği eklendi.

Bildiğiniz üzere daha önce tweet planlamak isteyen kullanıcılar Buffer ve TweetDeck gibi üçüncü parti uygulamaları kullanmak zorunda kalıyordu. Artık böyle bir durum söz konusu olmayacak.

Kullanıcılar tweet oluştururken alt kısıma eklenen takvim simgesine tıklayarak tarih ve saat ayarlayabilecekler. Böylelikle tweet'lerini önceden planlayıp istedikleri tarih ve saatte paylaşılmasını sağlayabilecekler.

Twitter'da 'tweet planlama' dönemi başladı Tam Boyutta Gör

Taslağa kaydetme özelliği de geldi

Twitter'ın web sürümündeki yenilikler bununla sınırlı değil. Mikro blog sitesine "taslağa kaydetme" özelliği de geldi. Kullanıcılar artık tweet'lerini daha sonra gönderilmek üzere taslak olarak kaydedebilecekler.

Twitter geliştiricileri, Kasım ayından bu yana tweet planlama özelliğini test ediyordu. Söz konusu özellik çok yakında mobil uygulamada da kullanıma sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim