Anlık Bildirim

Twitter, dislike düğmesini daha fazla kullanıcıya getiriyor

Sosyal medya platformu, bir süre önce sınırlı bir kullanıcı kitlesiyle test etmeye başladığı dislike benzeri düğme hakkında olumlu geri dönüşler almasıyla daha fazla kullanıcıya sunacağını açıkladı

Twitter, dislike düğmesini daha fazla kullanıcıya getiriyor Tam Boyutta Gör

Twitter, geçtiğimiz Temmuz ayında belirli iOS kullanıcılarıyla test etmeye başladığı, paylaşılan bir tweete verilen yanıtları olumsuz oylamaya izin vermeyi sağlayan dislike benzeri bir eksi oy düğmesini daha fazla kullanıcıyla test etmeye devam edeceğini duyurdu.

Yaygın olarak kullanıma sunulabilir

Twitter, kullanıcıların bir yanıtı paylaşılan tweetle alakasız olduğunu düşündüğünde ya da belirtilen ifadelere katılmadığı durumlarda yanıta eksi oy vermelerini sağlayacak bir düğmeyi test ediyor. Sosyal medya platformu son olarak kullanıcılardan aldıkları olumlu geri dönüşlerle bu test kapsamını genişleteceğini belirtti.

Şimdilik birçok web ve bir süre sonra Android ve iOS kullanıcıları bu düğmeyi test edebilecek. Bir yanıta verilen eksi oylar, yalnızca yanıtı paylaşan kullanıcı tarafından görüntülenebiliyor. Asıl tweeti paylaşan kullanıcı da dahil olmak üzere diğer kullanıcılar bu oyları göremiyorlar.

Genelde test edilen bir özelliğin çok fazla yaygın kullanıma sunulmadığını görüyoruz ancak Twitter'ın test kapsamını genişletmesi ve kullanıcılardan olumlu geri dönüşler aldığını belirtmesi, platformda eksi oy düğmesini yerleşik olarak görme ihtimalimizi çoğaltıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2889 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, twitter ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim