Anlık Bildirim

Twitter’ın uygulama içi bahşiş özelliği Android'e geldi: Yakında Bitcoin'i destekleyebilir

Geçtiğimiz Mayıs ayında bahşiş kavanozu özelliğini iOs kullanıcılarına sunan Twitter, kullanıcıların favori twitter hesaplarına para göndermelerini sağlayacak yeni özelliği Android'e getirdi.

Twitter'ın bahşiş özelliği tüm Android kullanıcılarına açıldı Tam Boyutta Gör

Popüler sosyal medya platformu Twitter, kullanıcıların eğlenceli veya bilgilendirici tweetlere para göndermelerini sağlayacak Bahşiş Kavanozu (Tip Jar) özelliğini geçtiğimiz Mayıs ayında tanıtarak tüm iOs kullanıcıları için kullanıma sunmuştu. Kullanıcılar arasında etkileşimi arttırmak isteyen şirket, 18 yaş sınırı bulunan yeni özelliği Android’e getirdi.

Bitcoin desteği de eklenebilir

Bahşiş Kavanozukullanıcıların doğrudan favori hesaplarına para göndermelerine olanak tanımanın yanı sıra hayır kurumlarına, bağış kampanyalarına katkıda bulunulmasını da sağlıyor. Bununla beraber kullanıcılar Cash App, Patreon, Paypal, Bandcamp ve Venmo üzerinden para transferi gerçekleştirebiliyor.

Platform içerisinde ödeme hizmetleri kullanımına başlayan Twitter, yeni bir sızıntıya göre Bitcoin kullanarak bahşiş verilmesine de olanak tanıyacak. Bununla beraber kripto para transferini yüksek hız ve düşük bir ücret ile gerçekleştirmek isteyen şirket, Lighning Network ödeme protokolünü kullanmayı planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim