Anlık Bildirim

Twitter’ın satışa sunduğu NFT’ler büyük ilgi görüyor

Twitter'ın satışa sunduğu NFT koleksiyonu büyük ilgi gördü. 5,3 milyon dolarlık işlem hacmine ulaştı.

Twitter’ın satışa sunduğu NFT’ler büyük ilgi görüyor Tam Boyutta Gör

Twitter tarafından oluşturulan NFT koleksiyonu, NFT platformu OpenSea’de 5,3 milyon dolarlık işlem hacmine ulaşmış durumda. OpenSea’ye göre Twitter tarafından yayınlanan bir NFT’nin taban fiyatı şu anda 90 ETH yani 281.000 dolar seviyesinde fiyatlanıyor. 

Twitter’ın 30 Haziran’da oluşturup yayınladığı “The 140 Collection” adlı NFT çekilişi, OpenSea’de toplam işlem hacminde 1.700 ETH’ye (5.3 milyon dolar) ulaştı. Bu, Axie Infinity ve CryptoPunks gibi NFT projelerinden çok daha düşük gözükse de, sadece 140 NFT söz konusu olduğu için kayda değer bir işlem hacmi olduğunu belirtmekte fayda var. 

Twitter, bu çekilişin duyurulduğu tweet’e yanıt veren 140 kullanıcıyı özenle seçti. Kısa bir süre sonra kazananlar, yeni dijital varlıklarından maksimum değeri elde etme hedefiyle bir organizasyon oluşturmak için bir araya getirildi.

140 Collection organizasyonunun kurucusu da kazanan 140 kişiden biriydi. 140 Collection organizasyonun şu anda 70 üyesi var ve büyümeye devam ediyor:

“Twitter NFT’lerinin sahiplerinin sayısının, tam setleri tamamlayan (yedi tasarımdan birini satın alan) insanlarla birlikte düştüğünü gördük. NFT’leri ne kadar az kişi tutarsa, o kadar iyi ve yalnızca 140 tane varsa, zayıf elleri sarsmak daha kolay.”

Organizasyon faaliyetine başladığından beri, bu NFT’lerin taban fiyatı OpenSea’de birim başına 90 ETH‘ye (281.000 dolara) kadar yükseldi.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim