Anlık Bildirim

Twitter, "Süper Takip" özelliğini tüm iOS kullanıcılarına sundu

Twitter, ‘Süper Takip’ ismini verdiği, içerik üreticilerinin abonelerine özel içerikler üreterek para kazanmasını sağlayan özelliği tüm iOS kullanıcılarına sunmaya başladığını duyurdu.

Popüler sosyal medya platformu Twitter şubat ayında ‘süper takip’ özelliğini tanıtmıştı. Kullanıcıların abonelerine özel içerik üretmesini sağlayan bu özellik daha sonra eylül ayında ABD’de ve Kanada’da kullanıma sunulmuştu. Sensor Tower’a göre de kullanıma sunulduktan iki hafta içinde aboneler 6.000 dolarlık katkıda bulundu.

En az 10.000 takipçi gerekiyor Tam Boyutta Gör

Yeni açıklamalara göre özelliğin kullanım alanı genişledi. Twitter’a göre artık dünya çapındaki tüm iOS kullanıcıları istedikleri içerik üreticilerini ‘süper takip’ özelliğini kullanarak takip edebilecek veya kendi abonelik sistemlerini kurabilecek.

Süper takip özelliğini kullanmak isteyenlerin ‘Süper Takip Politikası’na uymaları gerekiyor. Bu politikalara göre özelliği kullanacak insanların 18 yaşında veya daha büyük olması, en az 10.000 takipçisi olması ve son 30 gün içinde en az 25 tweet atmış olması gerekiyor. Buna ek olarak da süper takip kullanımı için kabul edildikten sonra kullanıcıların her 30 günlük süreçte en az 25 tweet atma şartı bulunuyor.

Süper Takip özellğinin kullanımı Tam Boyutta Gör

Yakında Android ve Web'e gelebilir

Kullanıcıların süper takip özelliğinden elde ettikleri gelirlerin %97’sini alabileceği, kalan %3’ün ise Twitter tarafından alınacağı belirtiliyor. Ancak kazançlar 50.000 doların üstüne çıkarsa kullanıcılar gelirlerinin %80’ine, Twitter ise %20’sine sahip olacak.

Son olarak Twitter, bu özelliğin yakın zamanda Anroid ve Web kullanıcılarına da getirilmesinin planlandığını açıklamaları arasında belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim