Anlık Bildirim

X, kullanıcı adlarının satışı için yeni bir pazar yeri kurdu

Sosyal medya platformu X, kullanılmayan veya aktif olmayan kullanıcı adlarının satışı için X Handle Marketplace isimli pazar yeri kurdu. Nadir kullanıcı adların için fiyatlar milyon dolara ulaşacak.

X, kullanıcı adlarının satışı için yeni bir pazar yeri kurdu Tam Boyutta Gör
Sosyal medya platformu X, kullanılmayan veya aktif olmayan kullanıcı adlarının satışa sunulacağını açıkladı. X Handle Marketplace olarak adlandıran pazar yeri, ücretli kullanıcıların aktif olmayan kullanıcı adlarını satın almasına olanak tanıyacak.

Nadir kullanıcı isimleri milyon dolara ulaşacak

X Handle Marketplace yalnızca ücretli Premium+ ve Premium Business abonelerine açık olacak. Kullanıcı adları, "öncelikli" ve "nadir" olarak iki kategoriye ayrılacak. Öncelikli kullanıcı adları ücretsiz olacak ve genellikle tam adlar, çok kelimeli ifadeler veya alfanümerik kombinasyonlar içerecek. Nadir kullanıcı adları ise ücretli olacak ve talebe ve benzersiz olmasına bağlı olarak 2.500 dolardan milyon dolara kadar değişen fiyatlardan satışa sunulacak.

X bu sistemi tek seferlik bir ayrıcalık olarak değil, daha fazla ücretli abone çekmek için sürekli bir hizmet olarak görüyor. Yeni bir kullanıcı adı aldığınızda, eski kullanıcı adınız dondurulacak. Şirket gelecekte, ücretli bir eklenti olarak yönlendirme (redirect) seçeneği sunabileceğini söylüyor.

Aboneliğin düşürülmesi durumunda (örneğin Premium’dan Standart’a geçilirse), hesap eski kullanıcı adına dönecek ve satın alınan kullanıcı adı kaybebilecek.

Kaynakça https://handles.x.com/ https://www.theverge.com/news/802474/x-is-launching-a-marketplace-for-inactive-handles Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin: DH App Gallery Uygulamasını İndir DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim