Anlık Bildirim

Twitter, bir tweet üzerinden DM göndermeyi kolaylaştırıyor

Twitter, yeni bir test özelliği olarak paylaşılan bir tweete DM simgesi ekliyor. Kullanıcılar, bu düğme sayesinde akışlarından ayrılmadan tweet sahibine kolayca DM gönderebilecek.

Twitter, tweetlerde DM simgesini test ediyor Tam Boyutta Gör

Twitter, platformda birçok özelliği test etmeye devam ediyor. Bir süredir eksi oy düğmesini test eden ve geçtiğimiz günlerde bu düğmeyi daha fazla kullanıcıya getireceğini duyuran sosyal medya platformu, bu kez de bir tweetten kullanıcıya DM göndermeyi test ettiğini duyurdu.

Tweet üzerinden Direkt Mesaj göndermek

Twitter, yeni test özelliğiyle paylaşılan bir tweette görünecek yeni bir DM(Direkt Mesaj) ile yanıt simgesiyle kullanıcıların tweet sahibiyle tek dokunuşla doğrudan sohbet başlatabilmesine olanak tanıyor. Akıştan çıkmadan DM sohbeti başlatmak, bir tweete yanıt vermek kadar kolay hale gelecek.

Şirket test ettiği yeni özelliği: "Bir tweetin yazarına doğrudan yanıt vermek istediğinizde, sohbet başlatmak için zaman çizelgenizden onlara DM göndermeyi kolaylaştırıyoruz." ifadeleriyle duyurdu.

Belirli iOS kullanıcılarıyla test edilen bu özelliği bazı kişiler, DM göndermenin bu kadar kolaylaşmasının kullanıcılara gönderilecek olan negatif mesajları daha mümkün kılacağı gerekçesiyle eleştirdi. Bu konu hakkında bir Twitter sözcüsü, DM üzerindeki kontrollerin her zaman kullanıcıda olacağını ve bu özelliği isterlerse kapatabileceklerini söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim