Anlık Bildirim

Far Cry ve Assassin's Creed ile tanınan oyun şirketi Ubisoft satılabilir

Bloomberg'in yaptığı habere göre bazı özel sermaya şirketleri Ubisoft'u satın alabilir. Kotaku'nun kaynakları ise Ubisoft'un bir satın alıma hazırlandığını düşünüyor.

Ubisoft satılabilir Tam Boyutta Gör

Far Cry, Assassin's Creed ve daha birçok popüler oyun serisi ile tanınan Ubisoft'un satın alınabileceğine dair bazı söylentiler ortaya çıktı.

Ubisoft Satılabilir

Geçtiğimiz günlerde Bloomberg'ten enteresan haberler geldi. Bloomberg'in haberine göre bazı özel sermaya şirketleri Ubisoft'u satın alabilir. Bilgilerin söylenti olduğunu söyleyelim ancak Bloomberg'in güvenilir haber yapan bir yer olduğunu belirtelim. Söylenenlere göre Blackstone Inc. ve KKR & Co gibi şirketler Ubisoft'u satın alma planı yapıyor ve şu anda şirketi inceliyorlar.

Kotaku'nun kaynakları ise Ubisoft'un bir süredir bir satın alıma hazırlık yaptığını düşünüyor. Son zamanlarda Ubisoft'un kıdemli çalışanları şirketten ayrılıyor ve bu da söylentileri güçlendiriyor diyebiliriz. Bİlgilere göre şu anda bir görüşme yapılmış değil ancak bu yıl içerisinde gelişmeleri görebiliriz. Oyun sektöründeki satın alımlar son dönemde ciddi oranda artmış durumda ve Sony - Microsoft gibi şirketlerin bu satın alımda istekli olup olmayacağı bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5851 kez okundu.
29 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ubisoft, Teknoloji Haberleri ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim