Anlık Bildirim

Ukrayna ordusuna 5 milyon dolarlık BTC desteği

Ukrayna’nın maruz kaldığı işgal nedeniyle kripto para dünyası adeta tek yürek oldu. Ukraynalı sivillere ve orduya destek için oluşturulan DAO girişimlerine milyonlarca dolar bağış yapıldı. 

Ukrayna Tam Boyutta Gör

Rusya’nın uluslararası toplumun tepkilerine rağmen Ukrayna topraklarını işgal etmesi kripto para dünyasında da sert tepkilerle karşılaştı ve belki de ilk kez kripto para toplulukları çok önemli bir organizasyon için bir araya geldi.

Ukrayna ordusuna 5 milyon dolarlık yardım

Kripto para dünyasının geleceği adına da önemli bir potansiyel olarak görebileceğimiz etkileşimler Ukrayna’da zarar gören sivillere yardım veya Ukrayna ordusuna gerekli ekpiman temini odağında gerçekleşiyor.

Ukrayna ordusuna ekipman ve gıda yardımı yapmak için kurulan Come Back Alive girişimi şu ana kadar 5 milyon dolar değerinde 121 adet BTC topladı. Sadece tek bir kişinin 80 BTC bağışladığı belirtilirken yardımların artacağı tahmin ediliyor.

Popüler kripto para borsası FTX tüm Ukraynalı müşterilerine 25$ değerinde bonus tanımlarken OKX borsası da Ukrayna’da bulunan çalışanlarının tahliyesi için girişimlere başladı.

Diğer taraftan ünlü Rus grubu Pussy Riot ve Trippy Labs bir araya gelerek UkraineDAO girişimini kurdu. Girişim NFT satışından elde edilen gelirleri Ukraynalılara bağışlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim