Anlık Bildirim

Uncharted filmi bir kez daha ertelendi

Tom Holland'ın başrolünde olduğu PlayStation'ın sevilen oyunlarından olan Uncharted'ın vizyon tarihi bir kez daha ertelendi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Uncharted filmi bir kez daha ertelendi Tam Boyutta Gör

PlayStation'ın ve oyun dünyasının en önemli serilerinden biri olan Uncharted'ın bildiğiniz gibi bir film uyarlaması geliyor. Geçtiğimiz aylarda çekimleri biten filmin vizyon tarihi bir kez daha ertelendi.

Sony, bu yıl beklenen filmlerinden önce Venom 2'yi, ardından Resident Evil: Welcome to Raccoon City'yi, şimdi de bir başka oyun uyarlaması filmi Uncharted'ı erteledi. Uncharted, ocak ayında bir kez daha ertelenmişti. Ocak ayından önce de yine birkaç kez daha ertelenmişti.

Uncharted'ın bu sefer ertelenme süresi en azından uzun değil. 11 Şubat 2022 olan vizyon tarihi yalnızca 1 hafta ertelenerek 18 Şubat 2022 oldu. Ertelenme için bir sebep açıklanmadı. 

Uncharted filminin yönetmenliğini Ruben Fleischer üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise şimdilik Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas, Sophia Ali, Tati Gabrielle, Patricia Meeden ve Sarah Petrick bulunuyor. Film, Nathan Drake'in, yani ana karakterin gençliğini konu alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim