Anlık Bildirim

PlayStation'ın sevilen oyunu Uncharted'ın PC versiyonu yakında çıkacak gibi duruyor

PlayStation 4 oyunlarından Uncharted 4 ve bağımsız DLC'si The Lost Legacy, Uncharted: Legacy of Thieves Collection adı altında PS5 ve PC için duyurulmuştu. Çıkış tarihi de yaklaşıyor gibi duruyor.

Uncharted'ın PC versiyonu yakında çıkacak gibi duruyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'in yaptığı, geliştiriciliğini Naughty Dog'un yaptığı sevilen oyun serisi Uncharted'ın son oyunu Uncharted 4 ve bağımsız eklenti paketi The Lost Legacy, bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Ancak çıkış tarihi açıklanmamıştı.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Yaklaşıyor

Çıkış tarihi açıklanmasa da hem çıkan söylentiler hem de bazı ipuçları oyunun bu yıl içerisinde çıkacağını gösteriyordu. Ancak dediğimiz gibi resmi bir açıklama yok. Geçtiğimiz günlerde ise oyun ESRB tarafından Kuzey Amerika için derecelendirildi. Bu da oyunun yakın zamanda çıkacağını gösteriyor.

Önümüzdeki 6 aylık döneme baktığımızda aslında PlayStation tarafının bir hayli yoğun olduğunu görebiliyoruz. 2022'nin ilk çeyreğinde God of War'un PC sürümü, Gran Turismo 7 ve Horizon Forbidden West çıkış yapacak. 18 Şubat'ta da Uncharted'ın filmi çıkış yapacak. Bu yüzden filmden önce Aralık veya Ocak ayında oyunun çıkış yapacağını düşünebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim