Anlık Bildirim

Yüzüklerin Efendisi filminin efektlerinden sorumlu stüdyo büyük çaplı bir oyun geliştiriyor

Yüzüklerin Efendisi, Avatar ve Shang-Chi filmlerinin efekt ve dekorlarından sorumlu olan Weta Workshop, dünya çapında popüler büyük bir markanın oyununu yapıyor.

Yüzüklerin Efendisi'nin efektlerinden sorumlu stüdyo oyun yapıyor Tam Boyutta Gör

Sinema dünyasının en popüler yapımlarından birisi olan Yüzüklerin Efendisi'nin, ayrıca Avatar ve Shang-Chi gibi filmlerin üzerinde çalışmış olan önemli bir stüdyodan heyecanlandıran bir haber geldi. 

Weta Workshop Oyun üzerinde Çalışıyor

Geçtiğimiz saatlerde ortaya çıkan bir iş ilanına göre Yüzüklerin Efendisi, Avatar ve Shang-Chi filmlerinin efekt ve dekorlarından sorumlu olan Weta Workshop, şu anda dünya çapında ünlü olan büyük çaplı bir oyun üzerinde çalışıyor. Ne yazık ki oyunun türü ve diğer detayları belirtilmemiş. 

Ne yazık ki proje ile ilgili bir ipucu da yok ancak stüdyonun Yeni Zelanda'da bulunması ve daha önceki projeleri sebebiyle akla Yüzüklerin Efendisi gelmiyor değil. Geçtiğimiz haftalarda Unity, Peter Jackson'ın VFX stüdyosunu (Weta Digital) 1,6 milyar dolara satın almıştı. Umuyoruz ki oyun alanında başarılı olurlar ve projelerinin sayılarını arttırırlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim