Anlık Bildirim

Uncharted'ın PC sürümünün çıkış tarihi nihayet belli oldu

Uncharted 4 ve bağımsız DLC'si The Lost Legacy, Uncharted: Legacy of Thieves Collection adı altında PS5 için çıkmıştı. Geçtiğimiz saatlerde de PC sürümünün çıkış tarihi ortaya çıktı.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC sürümü çıkış tarihi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'in yaptığı, geliştiriciliğini Naughty Dog'un yaptığı sevilen oyun serisi Uncharted'ın son oyunu Uncharted 4 ve bağımsız eklenti paketi The Lost Legacy, bildiğiniz gibi Ocak 2022'de PS5 için çıkışını yapmıştı. Geçtiğimiz saatlerde de oyunun PC sürümünün çıkış tarihi belli oldu.

Ekim 2022

Yılın başından bu yana çıkış tarihi beklenen ve sürekli söylentileri çıkan Uncharted'ın Epic Games sayfası sayesinde çıkış tarihi öğrenildi. Detaylara göre oyun 19 Ekim'de çıkışını yapacak. Şu an için resmi bir onay olmadığını belirtelim.

Eğe bu tarih doğruysa ki Epic Games ön siparişe özel hediye bile veriyor, PlayStation'ın Eylül sonu veya Ekim başında bir etkinlik düzenlemesi de muhtemel. Oynanış videosu ve çıkış tarihi ile birlikte o etkinlikte, oyun da karşımıza çıkabilir. Uncharted da bu yıl çıkarsa PlayStation 2022 yılını PC sürümleri ile geçti diyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10336 kez okundu.
22 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uncharted, PlayStation ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim