Anlık Bildirim

“Yan Bakan Chloe” fotoğrafı NFT olarak binlerce dolara satıldı

2013 yılında çekilen bir fotoğrafla bir internet meme’ine dönüşen “yan bakan Chloe”, NFT olarak 74.000 dolar civarlarında bir fiyata Dubaili bir müzik şirketi tarafından satın alındı.

2013 yılında, annesinin Disneyland sürprizine pek etkilenmeden tepki veren 2 yaşındaki Chloe Clem’in fotoğrafı internette oldukça popüler olmuştu. Side Eyeing Chloe yani “Yan Bakan Chloe” ismi verilen fotoğraf, geçtiğimiz günlerde aile tarafından NFT olarak satışa çıkarılmıştı.

Ünlü “Yan Bakan Chloe” fotoğrafı NFT olarak satıldı Tam Boyutta Gör

BBC’ye göre Clem ailesi fotoğrafı 25 Ehereum’dan (ETH) açık artırmaya çıkardı. Dubai merkezli bir müzik prodüksyion şirketi de bu fotoğrafı yaklaşık olarak 74.000 dolara satın aldı.

Şu an 10 yaşında olan Chloe’nin annesi Katie Clem BBC’ye verdiği demeçte, kendisinin ve ailesinin müzayedeyi Utah’ta bulunan evlerinden izlediklerini ve satış sonucundan memnun olduklarını belirtti.

Katie ek olarak şunları söyledi: “Daha önceki meme satışlarına bakarsak bu fiyat biraz düşük görünebilir. Ancak satıldığı için minnettarız. Bunu aile olarak da yapabilmemiz çok eğlenceliydi.”

Ünlü “Yan Bakan Chloe” fotoğrafı NFT olarak satıldı

YouTube üzerinde paylaşılan bir videoyla ünlü olan Chloe’nin bakışı 20 milyondan fazla izlendi. Chloe ayrıca bunun sayesinde Instagram’da 500.000’den fazla takipçi topladı ve Brezilya’da bir Google reklamında yer aldı.

İnternet fenomenlerinin meme’leri bu sene NFT olarak milyonlarca dolara satıldı. Şubat ayında da bir başka internet fenomeni olan Nyan Cat’in NFT’si 880.000 dolarlık (300 ETH) bir fiyata satılmıştı.

Fotoğrafın ortaya çıktığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8830 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fenomen, ethereum ve
3 etiket daha NFT meme Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim