Anlık Bildirim

Unreal Engine 5 grafik motoru erken erişime açıldı

Epic games'in sahibi olduğu oyun dünyasının önemli teknolojilerinden Unreal Engine'in yeni versiyonu Unreal Engine 5, geliştiriciler için erken erişime açıldı.

Unreal Engine 5 erken erişime açıldı Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının en önemli teknolojilerinden biri olan grafik motoru Unreal Engine 5 geçtiğimiz saatlerde erken erişime açıldı. 

Geliştiriciler İçin Erken Erişim Süreci Başladı

Epic Games'in oyun dünyasına kattığı en önemli teknolojilerden biri olan Unreal Engine grafik motorunun yenilenmiş versiyonu bir süredir bekleniyordu. Özellikle geçtiğimiz yıl yayımlanan videonun ardından birçok oyuncu ve geliştirici bu teknoloji için heyecanlanmıştı. Şimdi de grafik motoru erken erişime açıldı.

Geliştiriciler ve Unreal Engine hesabına sahip olan herkes şu anda Unreal Engine 5'in erken erişim sürümünü test edebilir. Unreal Engine 5 özellikle yenilenmiş animasyonlar ve ışıklandırma sistemi ile üst düzey bir grafik performanıs vaat ediyor. Unreal Engine 5'in son detaylarını buradan detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Unreal Engine 5 için paylaşılan yeni videoyu da aşağıda bulabilirsiniz. Son olarak geliştiricilerin projelerini Unreal Engine 4'ten Unreal Engine 5'e rahatça yükseltebileceğini de hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6758 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
unreal engine 5, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim