Anlık Bildirim

Uygun fiyatlı Samsung Galaxy F14'ün görüntüleri ortaya çıktı

Samsung'un önümüzdeki hafta piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy F14'ün görüntüleri internete düştü. Yayınlanan basın görselleri akıllı telefonun renk seçeneklerini gözler önüne seriyor.
Uygun fiyatlı Samsung Galaxy F14'ün görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Samsung'un Galaxy M14'ü duyurmasından kısa bir süre sonra Galaxy F14 söylentileri gündeme geldi. İlk olarak Google Play Console'da keşfedilen cihaz şimdi ilk görüntüsü ile karşımızda. 91mobiles internet sitesi cihazın birkaç basın görselini paylaştı.

Görüntüler Galaxy F14'ü birbirinden ayrı iki arka kamera halkası ile gözler önüne seriyor. Akıllı telefonu pembe ve yeşil renkler seçenekleri ile görüyoruz. Tam olarak Galaxy M14'e benzediğini söyleyebiliriz ancak bu modelde üçüncü bir kamera yer almıyor.

Uygun fiyatlı Samsung Galaxy F14'ün görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Fiyat etiketi de belli oldu

Ne yazık ki cihazın ön tarafını gösteren herhangi bir görüntü yok. Şirketin bu kısımda Infinity-V ekrana yer verme olasılığı yüksek. Daha önce akıllı telefonun 90 Hz yenileme hızına sahip 6.6 inç LCD ekran, Exynos 1330 işlemci ve 6.000 mAh kapasiteli pille geleceği ortaya çıkmıştı.

Güney Koreli markanın Galaxy F14'ü önümüzdeki hafta Hindistan'da piyasaya süreceği söyleniyor. İnternete düşen bilgilere göre akıllı telefon 180 dolar civarında bir fiyatla satışa sunulacak. Cihazla bilgili diğer tüm detayları birkaç gün içinde öğrenmiş olacağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim