İnternette dolaşan Left 4 Dead 3’ün geliştirildiğine dair söylentilere Valve tarafından yalanlama geldi. Firma, oyun üzerinde yıllardır çalışmadıklarını açıkça belirtti.
IGN’e yapılan açıklamada internetteki söylentilerden bahseden yetkili, Left 4 Dead için yeni jenerasyon fırsatlarını birkaç yıl önce değerlendirdiklerini söyledi. Bu değerlendirmeden olumsuz sonuç aldıklarını ve o zamandan beri oyun üzerinde hiçbir şekilde çalışmadıklarını da ekledi.
Left 4 Dead oyunu 2008 yılında piyasaya sürülmüştü ve Left 4 Dead 2 onu 2009’da takip etmişti. Daha önceki raporlara göre 2011 ve 2012’de serinin üçüncü oyunu geliştiriliyordu fakat 2017 yılında bu proje iptal edildi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Yerli ve Milli? Ancak yandaşları inanır, onların gözünde perde var çünkü...
zoruna gidenin borusuna gitsin
bant yok secim geyikleri üretim yok bu fiyatlar normal mi ötv mi alıyorsun kendi ürettiğin araca kimi kandırıyorsunuz
Bizim ülkede olan hain dünyada yoktur.
cam tavan hakkında bilgisi olan varmı.perde yok galiba yazın ssıkıntı olmazmı.???
tam bir gariban arabası yerliiiiiiiiiiii ve milliii yalanınız batsın
sülün Osman sizinle gurur duyuyor... hala uyanan yok...
ilk fotolarda kapı aynaları yoktu... masala devam...
Bu gün 16 Mart ama hala ön sipariş ekranı açılmadı?
Bugün ayın 16 sı ön ödeme mönüsü henüz açılmadı.
bebelerden yetişkinlere masal devam... yüzyılın dolandırıcılığı...
Hani 400.000 ler 500.000 lere çıkıyordu? Umarım kdv fiyatıdır. Alabilenlere hayırlı olsun.
Donanım veya fiyat olarak çok çok iyi Standart V2 + Gemlik Mavi +beyaz koltuklu + meridian ses opsiyonlusuna talibim :)