Anlık Bildirim

Half Life geliştiricisi Valve'in iptal edilen bilim kurgu oyunundan görseller sızdırıldı

Oyun dünyasının en başarılı oyunlarından birkaçına imza atmış olan Valve'in iptal edilen bilim kurgu oyunu Stars of Blood'dan bazı konsept tasarımlar sızdırıldı.

Valve'in iptal edilen bilim kurgu oyunundan görseller sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Portal, Half Life ve daha birçok başarılı oyuna imza atmış olan ancak son yıllarda oyun geliştirme konusunda pek de aktif olmayan Valve'in geçmiş yıllarda geliştirdiği ve iptal ettiği oyundan bazı görseller sızdırıldı.

Sızdırılan bilgilere göre oyunun ismi Stars of Blood. Yine sızdırılan bilgilere göre oyunun bilim kurgu türünde ve bir uzay korsan oyunu olacakmış. Sızdırılan konsept tasarımlara baktığımızdaysa açık dünya olabilecek gibi durduğunu söylemek gerek. Ne yazık ki Valve bu oyunun 2012 yılında resmi olarak iptal edildiğini açıklamıştı.

Valve uzun zamandır AAA, yani yüksek bütçeli oyun yapmaya ara vermiş durumda. En son VR cihazlar için Half Life Alyx çıkmıştı ve o zaman yapılan açıklamalarda oyun geliştirmeyi özlediklerini söylemişlerdi. Umuyoruz yakında zamanda aktif bir şekilde oyun geliştirmeye dönerler. Stars of Fire'ın sızdırılan konsept tasarımlarını aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13911 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, Stars of Blood ve
2 etiket daha Valve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim