Anlık Bildirim

Venom 2 ve yeni James Bond filmi No Time to Die'dan üst üste gişede rekor geldi

Geçtiğimiz cuma günü vizyona giren Venom: Let There Be Carnage ve James Bond filmi No Time to Die, son dönemin en yoğun hafta sonu gişesini yaşattı diyebiliriz.

Venom 2 ve No Time to Die'dan üst üste gişede rekor geldi Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere salgının başlamasıyla birlikte birçok filmin vizyon tarihi ertelendi. Hatta bazı filmlerin birçok kez ertelenerek yaklaşık 2 yıllık bir ertelenme yaşadı. Bu filmlerin başında da Venom: Let There Be Carnage ve No Time to Die geliyor. Ancak tüm bu ertelemeler onları aynı haftaya getirdi pandemi sürecindeki en iyi hafta sonlarından birini yaşattı.

Venom 2 ve No Time to Die Arka Arkaya Rekor

Venom: Let There Be Carnage'ın vizyona girmesi ile film, hafta sonunda Black Widow'un 80 milyon dolarlık yerli gişe hasılatını geride bırakarak 90.1 milyon dolar yerli gişe hasılatına ulaştı ve bu da Amerika'da pandemi sürecindeki en yüksek hasılat. Film ayrıca Rusya'da da 13 milyon dolarlık bir hafta sonu hasılatı yaptı.

Daniel Craig'in oynadığı son James Bond filmi No Time to Die ise henüz Amerika'da ve Çin'de vizyona girmedi ancak diğer 54 ülkede vizyona girip 119.1 milyon dolar hasılat elde etti. Bu da onu Amerika'da ve Çin'de vizyona girmeyip ilk hafta sonunda 100 milyon dolar hasılatı geçen ilk Hollywood filmi yaptı. Ayrıca film yalnızca cumartesi günü İngiltere ve İrlanda'da 11.4 milyon dolar hasılat elde ederek, tek bir günde en çok kazanan James Bond filmi ve pandemi filmi oldu.

Kaynakça https://www.ign.com/articles/venom-let-there-be-carnage-sets-pandemic-record-with-a-90-million-domestic-box-office-debut https://www.ign.com/articles/no-time-to-die-sets-multiple-records-with-a-119-million-international-box-office-debut-james-bond Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim