Anlık Bildirim

Venom 3’ün çıkış tarihi açıklandı

Sony’nin kurduğu Spider-Man evreninin en sevilen karakteri olan Venom, yakında üçüncü filmine kavuşacak. Tom Hardy’nin başrolde devam edeceği yapımın çıkış tarihi belli oldu.
Venom 3 için çıkış tarihi verildi Tam Boyutta Gör
2015 yılında Sony, Disney ile anlaşarak Spider-Man’i Marvel Sinematik Evrenine lisanslamıştı. Ancak Sony, daha sonraki yıllarda Spider-Man karakterlerini kullanarak kendi evrenini kuracağını açıklamıştı. 2018 yılında Venom filmi ile başlayan bu evren, geçtiğimiz yıllarda yavaş yavaş büyümeye başladı. 2021 yılında tekrar karşımıza çıkan Venom, yakında üçüncü bir filme sahip olacak.

Venom 3 gelecek yıl vizyona girecek

Venom ve Venom: Let There Be Carnage yapımları ile karakteri popüler medyada sevilen bir karaktere dönüştüren Sony, Venom serisinin bir üçleme olacağını belirtmişti. Geçtiğimiz yıl duyurusu yapılan üçüncü filmin sonunda çıkış tarihi açıklandı.

Venom 3 için çıkış tarihi verildi Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz ay, Venom’un yeni filminin Ekim 2024’te çıkacağı belirtilmişti ancak Sony, geçtiğimiz gün bu iddiayı yalanladı ve filmin çıkış tarihi duyurdu. Bu duyuruya göre Venom 3, 12 Temmuz 2024’te vizyona girecek. Böylece üçlemenin son filmi, gişede Mufasa: The Lion King ve Twisters ile yarışacak. Venom ve Eddie Brock karakterini en son Spider-Man: No Way Home’un ek sahnesinde görmüştük. İddialara göre Venom 3, bu sahneden devam edecek. Kelly Marcel’in yönetmen koltuğuna oturacağı yapımda Tom Hardy’e Chiwetel Ejiofor eşlik edecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22658 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
marvel, spider-man evreni ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim