Anlık Bildirim

Vestel'den mobil operatör: Vestelcell

Vestel'in Türk Telekom iş birliği ile kullanıma sunduğu Vestelcell mobil operatörü herkesin kullanımına açıldı. Vestelcell tarifeleri ve tarife fiyatları haberimizde.

Vestel'den mobil operatör: Vestelcell Tam Boyutta Gör

Vestel, Türk Telekom bünyesi altında Vestelcell ismindeki sanal mobil operatörü ile hizmet vermeye başladı. Vestelcell, uygun fiyatlı tarifelerin yanı sıra Vestel marka ürünlerde ek indirimler sunacak.

Vestelcell kullanıcıları Türk Telekom’un mobil altyapısı üzerinden ağa bağlanıyor. Vestelcell aslında yeni bir proje değil. Daha önce Vestel Venus satışlarının yanında Vestelcell seçeneği sunuluyordu. Venus modellerini taahhütle satın almak isteyenler tercih ediliyordu. Artık Vestelcell herkesin erişimine açıldı. Vestel’den herhangi bir cihaz satın almasanız bile Vestelcell abonesi olabilirsiniz. Televizyonda ve dijital mecralarda Vestelcell reklamları yayınlanmaya başladı.

Vestellcell’de hazır kart seçeneği bulunmuyor. Yalnızca faturalı hat seçebiliyorsunuz. Müşterileri şu an üç farklı tarife sunuluyor.

Vestel'den mobil operatör: Vestelcell Tam Boyutta Gör

Katlanan Mini, Midi ve Maksi ismindeki tarifelerin fiyatları sırasıyla 35 TL, 45 TL ve 55 TL olarak belirlenmiş. Bu tarifelere 12 ay taahhüt veren kullanıcılara 75 TL’den 150 TL’ye kadar Vestel mağazalarında geçerli hediye çeki veriliyor. Ayrıca tarifedeki internet paketi, 12 ay boyunca ikiye katlanıyor.

Vestellcell müşterisi olmaki için Vestel mağazalarından işlem yapılabiliyor. Mağazaya gitmek istemeyen müşteriler online hat başvurusu yaparak kargoyla SIM kartını teslim alabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25541 kez okundu.
81 kişi, toplam 89 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vestel, vestelcell ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim