Anlık Bildirim

Wikipedia'nın "Viki Yeryüzünü Seviyor Türkiye" fotoğraf yarışması sonuçlandı: İşte birbirinden güzel fotoğraflar

Bu yıl ikincisi düzenlenen Wikipedia'nın "Viki Yeryüzünü Seviyor Türkiye" fotoğraf yarışmasının sonuçları belli oldu. İşte birbirinden güzel 15 fotoğraf.

Viki Yeryüzünü Seviyor Türkiye fotoğraf yarışması sonuçlandı Tam Boyutta Gör

Bir internet ansiklopedisi olan Wikipedia'nın ikinci kez düzenlediği Viki Yeryüzünü Seviyor isimli fotoğraf yarışmasının Türkiye ayağında sonuçlar belli oldu.

Wikimedia sitesinden yapılan açıklama ile Türkiye'nin ilk 15 fotoğrafı belli oldu. Mehmet Karaca’nın Uğur Böceği fotoğrafı yakın çekim kategorisinde, Engin Tavlı’nın, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki görkemli Zilkale fotoğrafı manzara kategorisinde birinci seçildi. Arif Miletli'nin Meke Gölü fotoğrafı ikinci; Gürhan Şahin'in Kapadokya fotoğrafı ise üçüncü oldu. 

Her ülkede yerel Vikipedi toplulukları tarafından düzenlenen Viki Yeryüzünü Seviyor fotoğraf yarışmasında, o ülkenin doğal miras alanlarında çekilmiş ve Wikimedia Commons sitesine açık lisansla yüklenmiş fotoğraflar yarışıyor. Yarışma bu sene 35 ülkede düzenlendi, Türkiye’de 2440 fotoğraf yarıştı. Ülkemizden seçilen 15 fotoğraf, uluslararası yarışmaya gönderilecek. Diğer ülkelerin seçilen ve uluslararası yarışmaya gönderilecek fotoğraflarını burada bulabilirsiniz. Ülkemizde seçilen fotoğrafların tamamını ise sırasıyla aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Viki Yeryüzünü Seviyor Türkiye Kazananları

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8988 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, Viki Yeryüzünü Seviyor Türkiye ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim