Anlık Bildirim

Netflix'in Viking dizisi Vikings: Valhalla'dan yeni fragman paylaşıldı

Popüler Vikings dizisinin 100 yıl sonrasını anlatan Vikings: Valhalla'dan yeni fragman geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı. Dizi 25 Şubat'ta Netflix'te yayınlanacak.

Vikings: Valhalla'dan yeni fragman paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Dünyanın en popüler video akış platformlarından biri olan Netflix, yeni Viking dizisi olan Vikings Valhalla'dan fragman paylaştı.

Günümüzün en popüler yapımlarından biri olan Vikings dizisinden 100 yıl sonra geçecek olan Netflix dizisi Vikings: Valhalla'da, Danimarka Kralı Canute ve İskandinav kaşif Leif Erikson gibi tarihi isimler bulunacak. Dizinin 24 bölümden oluşacak ve 25 Şubat 2022'de yayınlanacak.

Vikings dizisinin yaratıcısı Michael Hirst, bu dizinin yönetici yapımcısı olacak. Vikings: Valhalla'nın yaratıcılığını ve baş yazarlığını ise Jeb Stuart üstlenecek. Dizinin oyuncu kadrosunda Sam Corlett, Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Jóhannes Jóhannesson, Laura Berlin, David Oakes, Caroline Henderson, Pollyanna McIntosh ve Asbjørn Krogh Nissen bulunuyor.

Vikings: Valhalla Yeni Fragman

Bin yılı aşkın bir süre önce, 11. yüzyılın ilk yıllarında geçen VIKINGS: VALHALLA gelmiş geçmiş en ünlü Vikinglerden bazılarının kahramanca maceralarını konu alıyor. Bu isimler arasında efsanevi kâşif Leif Eriksson (Sam Corlett), onun cesur ve kafasının dikine giden kız kardeşi Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) ve Kuzey'in hırslı prensi Harald Sigurdsson (Leo Suter) var. Hem Vikingler ve İngiliz asilleri arasındaki gerilimin kanlı bir kırılma noktasına ulaşması hem de Vikinglerin kendi içlerinde birbiriyle çatışan Hristiyan ve pagan inançları nedeniyle anlaşmazlığa düşmeleriyle bu üç Viking, destansı bir yolculuğa başlar. Hayatta kalmak ve zafer kazanmak için dövüşmek zorunda oldukları bu yolculuk, onları okyanuslar aşıp savaş meydanlarından geçerek Kattegat'tan İngiltere'ye ve ötesine taşıyacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9400 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vikings valhalla, netflix ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim