Anlık Bildirim

Vivaldi tarayıcı, reklam engelleme özelliğiyle iOS için çıktı

Vivaldi tarayıcı iOS için bir süredir test ediliyor. Beta sürecinin ardından iPhone ve iPad'ler için yayınlandı. Reklam engelleme özellikli mobil tarayıcı arayanlar için yeni seçenek.
vivaldi tarayıcı ios için çıktı Tam Boyutta Gör
Vivaldi tarayıcı artık App Store’dan indirilebiliyor ve Android ve masaüstü kullanıcıların bir süredir keyifle kullandığı özellikleri de beraberinde getiriyor. Masaüstü stili sekme çubuğu ile diğer mobil tarayıcılardan ayrılan Vivaldi, yerleşik reklam ve takip önleme özelliğiyle geliyor.

Vivaldi iOS özellikleri

  • Reklam engelleyici
  • Takip önleyici
  • Masaüstü benzeri sekmeler
  • Şifreli senkronizasyon
  • Notlar
  • Yer imleri
  • Okuma listeleri
  • Özel uygulama simgesi
  • Arama motorunu değiştirme

Vivaldi de diğer iOS tarayıcıları gibi WebKit motorunu kullanıyor. Tarayıcı, masaüstü benzeri sekme çubuğuyla dikkat çekiyor. Sekme değiştiricilere gitmeden başka hangi sekmelerin açık olduğunu görebiliyorsunuz. Bu görünüm ayarlardan kapatılabiliyor. Sekme değiştirici, açık sekmeler, gizli sekmeler, senkronize edilmiş sekmeler ve son kapatılan sekmelere erişmenizi sağlıyor. Sekme değiştiriciye basılı tutulduğunda hızlı bir şekilde yeni veya gizli sekme açılabiliyor, açık sekme kapatılabiliyor.

Yeni boş sekme sayfasında yer imleri gösteriliyor; bunları tercihinize göre özelleştirebiliyorsunuz. iOS için Vivaldi, kullanışlı not alma özelliği ve okuma listesi özelliği de sunuyor. Bu özellikler masaüstü tarayıcıyla senkronize ediliyor. Yerleşik reklam engelleyici, takip önleme, özel uygulama simgeleri, arama motorları arasında geçiş yapma, tarayıcının diğer özellikleri arasında.

Vivaldi’nin iPad sürümünde yer imleri, okuma listeleri, geçmiş ve notlar gibi öğelere erişmenizi sağlayan kenar çubuğu bulunuyor.

Vivaldi Powerful Web Browser Vivaldi Powerful Web Browser Vivaldi Powerful Web Browser Vivaldi Powerful Web Browser Utilities Ücretsiz 173,9 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim