Anlık Bildirim

Volkswagen CEO'su çileden çıktı: Avrupa gezisi sırasında elektrikli aracını şarj edemedi

Volkswagen'in patronu Avrupa gezisi sırasında ID.3 elektrikli otomobilini şarj edemedi. Herbert Diess, Avrupa'daki zayıf şarj altyapısını bizzat yaşayarak tecrübe etti.

Volkswagen CEO'su şarj yüzünden çileden çıktı Tam Boyutta Gör

Volkswagen Grubu CEO'su Herbert Diess, tatili sırasında bir Avrupa gezisine çıktı. Deneyimli yönetici bu yolculuk için tercihini elektrikli Volkswagen ID.3'ten yana kullandı. Herşey yolunda gidiyordu. Ta ki elektrikli aracını şarj etmesi gerekene kadar.

Kısmen Volkswagen'e ait olan Ionity şarj istasyonu ağı Diss'i öfkelendirdi. Alman otomotiv devinin patronu ne Avusturya'da ne de İtalya'da elektrikli aracını şarj edemedi. Brenner'da bulduğu dört Ionity şarj noktası da doluydu.

Volkswagen CEO'su şarj yüzünden çileden çıktı Tam Boyutta Gör

Düşük hizmet kalitesini yaşayarak tecrübe etti

Volkswagen CEO'su beklemek yerine İtalya'nın Trento kentine geçmeye karar verdi. Ancak burada da kendisini tatsız bir sürpriz bekliyordu. Şarj istasyonunda temel ihtiyaçların karşılanabileceği tuvalet ve kafe yoktu. Ayrıca şarj fişi de çalışmıyordu.

Herbert Diess yaşadıklarına yıldırım hızında tepki verdi. Hemen harekete geçerek astlarına, şarj istasyonlarının düşük kaliteli hizmetiyle ilgilenmeleri ve tüm bağlantı noktalarının performansını dikkatlice kontrol etmeleri talimatını verdi.

Volkswagen CEO'su şarj yüzünden çileden çıktı Tam Boyutta Gör

BMW, Daimler, Ford, Volkswagen ve Hyundai'nin ortak girişimi olan Ionity, Avrupa'nın en büyük şarj istasyonu ağlarından biri konumunda. Geçen yıl Volkswagen yönetimi yüksek fiyat politikası nedeniyle Ionity şarj ağını eleştirmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16747 kez okundu.
35 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, şarj ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim