Anlık Bildirim

Volkswagen T-Roc makyajlandı: İşte tasarımı ve özellikleri

Makyajlı 2022 Volkswagen T-Roc'un iç ve dış tasarımında çeşitli güncellemeler mevcut. Makyajlanan T-Roc ailesi IQ.Drive Travel Assist gibi yeni teknolojilere kavuşmuş. Motor seçenekleri ise aynı.

Volkswagen T-Roc makyajlandı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Volkswagen T-Roc, 2022 model yılı için makyajlandı. Standart modelin haricinde T-Roc R ve T-Roc Cabriolet modellerinde de güncellemeler yapıldı.

Makyajlı 2022 T-Roc özellikleriyle neler sunuyor?

Makyajlı Volkswagen T-Roc'un ön bölümünde farların yenilendiğini ve matrix LED opsiyonuyla sunulduğunu görüyoruz. Üst paketlerde bu parçalar ızgaradan geçen bir LED şeritle birleşiyor. Alt paketlerde ise ışık şeridi olmadan sadece LED aydınlatmalar bulunuyor. Bunun yanı sıra tampon tasarımının da yenilendiği, kenarlarda dikey sis farlarına yer verildiği göze çarpıyor.

2022 T-Roc'taki dokunuşlar arka bölümde de sürüyor. Elden geçirilen stop lambaları karartılmış ve yeni LED ışık imzasına kavuşmuş. Ayrıca arka tampon da yenilenmiş ve bu yapıyla eskiye göre daha sportif bir görünüme imza atılmış. Bunun yanı sıra 16 ila 19 inç arasında değişen yeni jantlar da makyajla gelen özelliklerden.

Performans odaklı T-Roc R ise kendine has tasarlanan ön ve arka tampon, 18 inç Jerez alaşımlı jantları, gümüş renkli yan ayna kapakları, bagaja entegre spoyleri ve Akrapovic egzoz seti ile standart versiyondan ayrılıyor.

Volkswagen T-Roc makyajlandı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

İç mekandaki değişiklikler

Makyajlı Volkswagen T-Roc'un iç mekanındaki en büyük değişimlerden biri, sert plastikten oluşan konsolun daha yumuşak dokulu malzemelere kavuşması olmuş. Bunun yanı sıra 8 inç dijital gösterge paneli ile 6.5 inç, 8 inç ve 9.2 inç konfigürasyonlarına sahip multimedya ekranı da özellikler arasında. Multimedya sistemi kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto desteğine sahip. Sürücünün hemen önünde de Golf'ten alınan direksiyon simidi yer alıyor.

T-Roc'un yeni güvenlik teknolojileri arasında, sezgisel hız sabitleyici ile gelişmiş ön bölge asistanı ve şerit yardımcısı sistemlerine sahip IQ.Drive Travel Assist sistemi bulunuyor. Bunun yanında park yardımcısı sistemi de standart olarak geliyor.

Motor tarafında güncelleme yok. Giriş seviyesinde 110 beygirlik 1.0 litre turbo üç silindirli ünite, üst seviyede ise 150 beygirlik 1.5 litre dört silindirli TSI bulunuyor. 190 beygirlik 2.0 litre TSI ve 4Motion kombinasyonu da seçenekler arasında yer alırken 2.0 litre TDI ünite de 115 beygir (önden çekiş) ve 150 beygir (4Motion) formlarında tercih edilebiliyor. T-Roc R'da ise 296 beygir güç ve 400 Nm tork üreten 2.0 litre turbo ünite mevcut.

T-Roc'un makyajsız kasası ülkemizde T-Roc 1.5 TSI ACT 150 PS DSG kombinasyonu ve Highline donanım seviyesi ile 483.100 TL'ye satılıyor. Makyajlı versiyonun fiyatı henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16245 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, Volkswagen ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim