Anlık Bildirim

Western Digital, 5G telefonları hızlandıracak

Western Digital tarafından geliştirilen iNAND MC EU551 bellek çözümü JEDEC UFS 3.1 standartlarını karşılarken sürekli yazmada yüzde 90 civarında artış hedefliyor.

WD iNAND MC EU551 bellek çözümü en hızlısını sunuyor Tam Boyutta Gör

Önümüzdeki 5 yıl içerisinde 200 trilyon dolarlık bir pazar oluşturması beklenen 5G standardı için üreticiler de yatırımlarını arttırıyor. Western Digital ikinci nesil UFS 3.1 bellekleri ile 5G telefonları hedefliyor. 

WD iNAND MC EU551 neler sunuyor?

5G teknolojisi ile iletişim hızlarının rekor seviyelere çıkması sanal gerçeklik, 8K video çözünürlüğü veya ultra yüksek çözünürlüklü kayıt cihazlarının yaygınlaşmasına sebep olacak. Haliyle yüksek performanslı depolama çözümlerine ihtiyaç duyulacak. 

WD iNAND MC EU551 bellek çözümü ikinci nesil UFS 3.1 depolama çözümlerine dahil oluyor ve 5G destekli akıllı telefonlar için üretiliyor. Rastgele okuma performansında yüzde 100 ve yazma performansında yüzde 40 artış sunan çözüm sürekli yazmada da yüzde 90 artış sağlıyor. Çözüm içerisinde daha hızlı NAND modüller, kontrolcü ve Write Boost, Host Performance Booster 2.0 gibi yazılımlar yer alıyor. 

Örneklemesi devam eden entegre UFS 3.1 bellek çözümünün Temmuz ayı itibariyle hacimli üretime başlaması bekleniyor. Bellek 128GB-256GB-512GB kapasite seçenekleri ile sunulacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim