Anlık Bildirim

Amazon’dan 80 Euro’ya 8 Euro Hediye!

Amazon, 80 Euro’luk hediye çeki alan müşterilerine 8 Euro hediye kampanyası başlattı. Ülkemize 49 Euro’ya bedava kargo avantajı da sunan Amazon’a dair detaylar yazımızda:

Amazon’dan 80 Euro’ya 8 Euro Hediye! Tam Boyutta Gör

Türkçe arayüzünü yayına aldıktan sonra 49 Euro’luk alışverişlerde ülkemize ücretsiz gönderim seçeneği de sunan Amazon, küresel ölçekli kampanyalarına da Türkiye’deki kullanıcılarını dahil etmeye başladı. Bu kapsamda yaz biterken 80 Euro’luk alışverişe 8 Euro’luk hediye kampanyası başlatıldı.

Hesaplarına 80 Euro’luk hediye çeki yükleyen kullanıcılara Amazon da 8 Euro hediye ekliyor ve toplamda 88 Euro’luk alışveriş imkanına kavuşabiliyorsunuz. Bu tutarı Amazon’daki ülkemize gönderimi yapılan tüm ürünler için ve ürünlerin ek ücretleri için kullanabilmeniz mümkün. Bilindiği üzere Amazon, satın aldığınız bir ürünü çok kısa süre içinde kapınıza kadar teslim ediyor ve vergilerini ödemeniz karşılığında tüm gümrük işlemlerini kendisi hallediyor.

Kampanyadan Nasıl Faydalanacaksınız?

Kampanyadan yararlanmak için burada yer alan bağlantıya tıklayıp Amazon hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Sonrasında Türkçe veya dil seçeneğinize göre İngilizce bir sayfa ile karşılaşacaksınız. Bu sayfadan Click here to participate adımına tıklayın. Hesabınıza 80 Euro’luk kredi için yükleme yaptığınızda 8 Euro hediye otomatik olarak eklenmiş olacaktır. Yaşadığınız tüm problemler için DonanımHaber forumlarındaki Amazon konusundan destek alabilirsiniz. Kampanyadan herkes sadece bir kez faydalanabiliyor ve son katılım tarihi 30 Eylül olarak belirlenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5844 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, 8 euro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim