Anlık Bildirim

Dünyaca ünlü torrent arama sitesi Torrentz kapandı

Torrent dünyasından şok etkisi yaratan haberler peşi sıra gelmeye devam ediyor. Kısa süre önce mahkeme kararıyla kapatılan Kickass’ten sonra şimdi de Torrentz.eu’nun kapatıldığı duyuruldu.
Korsan içeriklerin merkezi olarak bilinen torrent siteleri arka arkaya kepenk indirmeye devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere kısa süre önce alınan mahkeme kararıyla KickassTorrents kapatılmış ve kurucusu Artem Vaulin telif hakları ihlali ve kara para aklama suçlarıyla tutuklanmıştı.
Edinilen son bilgilere göre şimdi de dünyanın en büyük torrent arama sitesi Torrentz.eu’nun kapandığı açıklandı. Hala aktif gibi görünün sitede herhangi bir arama yapmak istediğinizde "Torrentz her zaman sizi sevecek. Elveda." yazılı bir not çıkıyor ve sonuçlar listelenmiyor.
2003 yılından bu yana hizmet veren platformun kapatılma kararının ardındaki gerekçesi henüz bilinmiyor. Ancak bazı kaynaklara göre kararın güvenlik endişesiyle alınmış ya da Kickass davasıyla bağlantılı bir durum söz konusu olabileceği ifade ediliyor. Torrentz.eu’nun tamamen mi yoksa sadece geçici bir süre mi kapatıldığını ise zaman gösterecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17261 kez okundu.
30 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
torrent, kickass ve
2 etiket daha torrentz Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim