Anlık Bildirim

Spider-Man 2 PC versiyonu torrente düştü: İndirme boyutu 264 GB!

Marvel'ın beklenen oyunu Spider-Man 2 PC versiyonu torrentte düştü! Henüz resmî olarak yalnızca geliştirildiği bilinen Örümcek Adam 2 oyunu, yamalarla birlikte indirilmeye açıldı.
spider man 2 pc torrent Tam Boyutta Gör
Resmî olmayan Spider-Man 2 PC portu internete düştü ve çok hızlı bir şekilde indirme gerçekleştirilebiliyor. Paylaşılan torrent görselinde oyunun kurulum dosyasıyla birlikte yama dahil birçok dosya olduğu görülürken, indirme boyutu dikkat çekiyor.

2023 Aralık ayında Insomniac Games büyük bir siber saldırı yaşadı ve geliştirilme aşamasında olan oyunlar tarihleriyle birlikte açığa çıktı. Spider-Man 2 PC versiyonu da bunlardan biri. Oyuna resmî olarak bu yılın sonlarında çıkması bekleniyor ancak oyunun oynanabilir bir versiyonu şimdiden internete düştü. Bir torrent sitesinde 264 GB indirme boyutuyla Spider-Man 2 PC versiyonu görüntülendi.

Sosyal medya paylaşımlarına göre, torrentte sunulan, Marvel’s Spider-Man 2 PC’nin geliştirici yapısını temel alıyor. Modcuların PS5 sürümündeki varlıkları dışarı aktarıp birkaç ince ayar yaptıktan sonra yeniden derleyip sundukları bir sürüm olduğunu söyleniyor. Grafiksel/görsel sorunlarla karşılaşmak da olası. Yine de Spider Man 2’yi PC’de oynamak isteyenler için; torrent dosyasının virüs içerip içermediği bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20764 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
torrent, Marvel's Spider-Man 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim