Anlık Bildirim

Marvel'ın yeni Disney+ dizisi What If...?'ten yeni görseller paylaşıldı

Marvel'ın Disney Plus için hazırladığı animasyon dizisi What If…?'in yeni görseller paylaşıldı. Spider-Man'i Doctor Strange'in pelerini ile görüyoruz.

What If...?'ten yeni görseller paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Disney, bildiğiniz gibi Marvel için bir sinematik evren kurdu ve bunu dizilerle genişletti. Disney'in ana evren dışında şu ana kadar pek bir projesi olmasa da What If…? isimli animasyon dizisi ile farklı farklı hikayelere de değinecek. Bu diziden de geçtiğimiz saatlerde yeni görseller paylaşıldı.

Paylaşıla ngörsellerde daha önceki fragmanlarda olduğu gibi tanıdığımız karakterleri başka kostümlerin içerisidne görüyoruz. Özellikle Doctor Strange'in pelerinini giyen Spider-Man bir hayli dikkat çekiyor. 

What If...? animasyonu 11 Ağustos'ta Disney+ üzerinden haftalık olarak yayınlanacak. What If…? animasyonu isminden de anlaşıldığı gibi, bildiğimiz senaryoların farklı ve eğlenceli alternatiflerini bizlere sunacak. Örneğin; Kaptan Amerika’nın bir zombi olması ya da T’Challa’nın Star Lord olması gibi. Bu senaryolar ana evrenle bağlı olmayacak ve tek bölümde hikayeler bitirilecek gibi duruyor.

What If...? Yeni Görseller

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim