Anlık Bildirim

WhatsApp'a sesli sohbet özelliği geliyor

WhatsApp geliştiricileri popüler mesajlaşma uygulamasına eklenecek olan sesli sohbet özelliği üzerinde çalışıyorlar. İşte yeni işlevin detayları...              
WhatsApp'a sesli sohbet özelliği geliyor Tam Boyutta Gör
Görüntülü mesajlar ve kaybolan sesli mesajların ardından, WhastApp uygulamasının geliştiricilerinin bir başka yeni özellik olan sesli sohbetler üzerinde çalıştıkları öğrenildi.

Yeni özellikle ilgili ilk bilgiler, WhatsApp Android uygulamasının 2.23.7.12 sürüm numaralı beta sürümünde WABetaInfo uzmanları tarafından keşfedildi. Test sürümünde uygulamanın grup sohbetleri kısmındaki iki seçenekli menüde, görüntülü arama başlatma düğmesinin yanında sesli mesaj şeklinde bir seçenek olduğu görülüyor.

Sadece katılımcılar dinleyebilecek

Sesli sohbet hakkında henüz detaylı bilgi mevcut değil ancak yeni WhatsApp özelliği, grup sohbetlerinde sesli yayınlar yapmanızı sağlayacak. Benzer işlevsellik, Twitter, Telegram ve Clubhouse gibi diğer hizmetlerde de halihazırda kullanılıyor. Tüm sesli mesajlar uçtan uca şifrelenecek, iletilemeyecek ve kaydedilemeyecek.

WhatsApp'a sesli sohbet özelliği geliyor Tam Boyutta Gör
Ayrıca sızan bilgilere göre yalnızca sohbet katılımcıların bu mesajları dinleyebilecekler. Sesli sohbet özelliği henüz test aşamasında ve şirketin bu işlevi kullanıcılara hangi tarihte sunacağı ise belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim