Anlık Bildirim

WhatsApp milyonlarca cihazda çalışmayı durduracak

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, 1 Kasım itibarıyla eski işletim sistemi çalıştıran milyonlarca Android ve iOS cihazda çalışmayacak.

WhatsApp milyonlarca cihazda çalışmayı durduracak Tam Boyutta Gör

Whatsapp, 1 Kasım'dan itibaren bir dizi eski akıllı telefon modelini desteklemeyi bırakacak, bu da milyonlarca insanın sevdiklerinden gelen mesajlara, fotoğraflara ve videolara erişemeyeceği anlamına geliyor.

Sorun, hem Android hem de iOS üzerinde çalışan yaklaşık 43 cihaz modelini etkileyecek. Duyuruya göre, Android 4.0.4 sürümü (ve ondan önceki sürümleri) yüklü akıllı telefon kullanıcıları WhatsApp'ta mesaj alıp gönderemeyecekler. Şirketin web sitesine göre aynı sonuç, iOS 9 (ve ondan önceki) yüklü iPhone sahiplerini de bekliyor.

WhatsApp milyonlarca cihazda çalışmayı durduracak Tam Boyutta Gör

WhatsApp, 1 Kasım'dan önce önlem alınmasını öneriyor

WhatsApp, tüm verileri kalıcı olarak kaybetmemek için kullanıcılara desteklenen cihazlara geçmelerini veya en azından 1 Kasım'dan önce sohbet geçmişlerini korumalarını önermekte.

Öte yandan bu yıl uygulamaya, kaybolan mesajlar, grup aramaları ve iyileştirilmiş çıkartmalar dahil birçok yeni özellik eklendi. Eski akıllı telefonlar için desteğin sona ermesinin uygulamayı daha güvenli hale getireceği belirtiliyor.

Kaynakça https://faq.whatsapp.com/android/download-and-installation/about-supported-android-devices https://faq.whatsapp.com/iphone/download-and-installation/about-supported-iphones Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12535 kez okundu.
26 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, WhatsApp ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim