Anlık Bildirim

WhatsApp'ın sohbet botu, yeni özellikleri, ipuçları ve tüyolar paylaşacak

WhatsApp güncelleme ile gelen özellikler, yenilikler artık uygulama içinden paylaşılacak. WhatsApp’ın yeni sohbet botu güncelleme hakkında bilgilendirmenin yanı sıra ipuçları ve tüyolar paylaşacak.

whatsapp sohbet botu özelliği

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sıklıkla güncelleniyor ve güncelleme notlarında genellikle “hata düzeltmeleri” yazıyor. Kullanıcılar, WhatsApp’ı güncellediklerinde son sürümle gelen yeni özellikleri kaçırıyor, çok sonradan öğreniyor. WhatsApp chatbot (sohbet botu), yeni özellikler geldiğinde kullanıcıya mesaj gönderecek.

WhatsApp chatbot betada

WABetaInfo’nun paylaştığı ekran görüntüsüne göre, WhatsApp güncelleme aldığında doğrulanmış resmi WhatsApp hesabı yeni özellikler hakkında bilgilendirecek, ipuçları ve tüyolar, gizlilik ve güvenliğe ilişkin bilgi paylaşacak. WhatsApp işletme hesaplarının aksine bu mesajlar yanıtlanamayacak, tüm mesajlar uçtan uca şifrelenecek.

whatsapp sohbet botu Tam Boyutta Gör

Özellik kullanıma sunulduğunda, kullanıcılar doğrudan WhatsApp’tan mesaj almaya başlayacak. Kullanıcı dilerse ileride mesaj gelmemesi için engelleyebilecek.

WhatsApp’ın sohbet botu, şu anda geliştirilme aşamasında ve ne zaman kullanıcılara sunulacağına dair detaylar bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim