Anlık Bildirim

WhatsApp sohbetlerine mesaj sabitleme özelliği geldi

WhatsApp, özellikle grup sohbetlerinde çok yararlı olacak mesaj sabitleme özelliğini kullanıma alıyor. Yeni özellik ile istenen mesajlar 30 güne kadar sabitlenebilecek.
WhatsApp sohbetlerine mesaj sabitleme özelliği geldi Tam Boyutta Gör
WhatsApp, sohbetleri bire bir ve grup konuşmaları içinde sabitleme özelliğini kullanıma sunuyor. Şirket, kullanıcıların metin, anket, resim ve emojiler de dahil olmak üzere her türlü mesajı sabitleyebileceğini söyledi. Ancak kullanıcılar aynı anda yalnızca bir mesajı sabitleyebilecek.

Sohbetlerdeki mesajları 30 güne kadar sabitleme özelliği şu anda WhatsApp kullanıcılarına sunuluyor. Meta, mobil Facebook Messenger uygulamasının zaten sahip olduğu bu özelliğin şimdi kullanıcılara sunulduğunu, bu nedenle herkesin hemen göremeyeceğini söylüyor. Özelliğe erişebilmek için uygulamanızı da güncellemeniz gerekiyor.

WhatsApp mesaj sabitleme nasıl yapılır?

WhatsApp sohbetlerine mesaj sabitleme özelliği geldi Tam Boyutta Gör

  • Android: Mesajı basılı tutun. more options > Sabitle’ye dokunun > sabitleme süresini (24 saat, 7 gün veya 30 gün) seçin > Sabitle’ye dokunun.
  • iPhone: Mesajı basılı tutun. Diğer seçenekler > Sabitle’ye dokunun > sabitleme süresini (24 saat, 7 gün veya 30 gün) seçin.
  • Web ve Masaüstü: Sabitlemek istediğiniz mesaja gidin ve menu > Mesajı sabitle’ye tıklayın > sabitleme süresini (24 saat, 7 gün veya 30 gün) seçin > Sabitle’ye tıklayın.

WhatsApp mesaj sabitleme yapmak için kullanıcıların bir mesaja uzun basması ve "Sabitle" seçeneğine dokunması gerekiyor. Mesaj sabitlemede varsayılan süre yedi gündür, ancak kullanıcılar bunu 24 saat veya 30 gün olarak değiştirmeyi seçebilirler. Öte yandan herhangi bir mesaj sabitlenebilir, yani bir anketi, bir resmi ve hatta bir videoyu sabitlemek istiyorsanız, bunu yapabilirsiniz.

WhatsApp son zamanlarda önemli yaşam kalitesi güncellemeleri aldı. Bu özellikler arasında, dinlendikten sonra kaybolan sesli mesajlar ve kilitli sohbetleri gizleme özelliği gibi gizlilik odaklı özellikler de yer alıyor. Meta ayrıca bu ayın başlarında iOS kullanıcıları için WhatsApp'ta tam kaliteli görüntü ve video paylaşımı sunmaya başladı.

Kaynakça https://techcrunch.com/2023/12/12/whatsapp-now-lets-you-pin-messages-in-individual-and-group-chats/ https://faq.whatsapp.com/294619079641794?helpref=faq_content Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim