Anlık Bildirim

WhatsApp video gönderme işlemini hızlandıracak

Ortaya çıkan yeni bilgilere göre WhatsApp video gönderirken sunacağı kalite seçenekleriyle, bu işi daha hızlı bir şekilde yapmanıza olanak sağlayacak.

WhatsApp video gönderme işlemini hızlandıracak Tam Boyutta Gör

WABetainfo'nun haberine göre, WhatsApp geliştiricileri popüler mesajlaşma uygulamasında yeni bir özelliği test ediyorlar. Yeni özellik, multimedya dosyalarının sıkıştırma derecesini seçerek video dosyalarını gönderirken zamandan ve mobil veriden tasarruf etmenizi sağlıyor.

Üç farklı seçenek sunulacak

Görünüşe göre WhatsApp yakında yüklemeden önce video kalitesini seçme özelliği ile donatılacak. Uygulamanın beta sürümünde, ek ayarlar menüsünde üç seçenek mevcut durumda. "Otomatik" seçeneğini seçtiğinizde, bağlantı türüne bağlı olarak uygulamanın kendisi video kalitesi ve veri tüketimi arasındaki en uygun dengeyi seçecektir.

WhatsApp video gönderme işlemini hızlandıracak Tam Boyutta Gör

Değeri "En iyi kalite" olarak ayarlayarak videoları orijinal çözünürlüklerinde gönderebileceksiniz ve "Veri Tasarrufu" modu ise videoyu önceden sıkıştırmanıza izin vererek gönderme süresini kısaltmanızı sağlıyor. Yeni özellik test aşamasında ve muhtemelen WhatsApp'ın bir sonraki kararlı sürümünde sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim