Anlık Bildirim

WhatsApp Web'e mesaj düzenleme özelliği geldi

WhatsApp Web uygulamasına gelecek yeni özellik ortaya çıktı. Mesaj düzenleme seçeneği, beta programına katılan kullanıcılara sunuldu.                            
whatsapp web yeni özellik: mesaj düzenleme Tam Boyutta Gör
Birkaç gün önce WhatsApp Web için beta programı başlatılmıştı. WhatsApp, beta programı ile kullanıcılardan hata bildirimleri ve geri bildirimler beklerken yeni özellikleri sunmak istiyor. Beta programında hangi özelliklerin olacağı merak konusuydu, nihayet belli oldu. WhatsApp, birkaç beta test kullanıcısına mesaj düzenleme özelliğini sundu.

WABetaInfo’nun paylaştığı ekran görüntüsüne göre, mesaja tıklandığında “mesajı düzenle” seçeneği çıkacak ve mesaj düzenlenebilecek. Tabii ki bunun bir süresi var. Sohbet ve grup mesajlarını düzenlemek için 15 dakika vakit var. Yani, yazım hatalarını düzeltmek için getirilmiş bir özellik. Mesajlar birden fazla kez düzenlenebiliyor. Şu an için yalnızca metin mesajları düzenlenebiliyor.

WhatsApp Web mesaj düzenleme adımları

WhatsApp Web mesaj nasıl düzenlenir Tam Boyutta Gör
  1. Bir WhatsApp sohbetini açın.
  2. Düzenlemek istediğiniz mesaja basılı tutun.
  3. Menüden "Düzenle" seçeneğine tıklayın.
  4. İstediğiniz değişiklikleri yapın.
  5. Bitti butonuna tıklayın.

Mesajları düzenleme özelliğinin WhatsApp Web’in resmî beta programında aktif olduğunu ancak sınırlı sayıda kullanıcıya açıldığını hatırlatalım. Elbette ilerleyen haftalarda daha fazla kullanıcıya açılacaktır. Hatta, yakında WhatsApp mobil uygulamasında da kullanılabileceği söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim