Anlık Bildirim

Amazon'un fantastik kurgu dizisi Wheel of Time'ın 1. sezonu yayınlanmadan 2. sezon çekimleri başladı

Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisi dışında bir diğer büyük projesi olan The Wheel of Time'ın ya da Türkçesi ile Zaman Çarkı'nın ikinci sezon çekimleri başladı.

Wheel of Time'ın 2. sezon çekimleri başladı Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi Amazon, Amazon Prime Video için iki büyük iddialı yapım hazırlıyor. Bunlardan ilki Yüzüklerin Efendisi dizisi. Diğeri ise Robert Jordan'ın aynı isimli fantastik roman serisinden uyarlama olan The Wheel of Time.

İkinci Sezon Çekimleri Başladı

Dizinin ilk sezon çekimleri geçtiğimiz aylarda bitirilmişti ve ikinci sezon onayını almıştı. Daha ilk sezonun yayın tarihi bile belli değilken ikinci sezonun çekimleri de başladı. The Wheel of Time'ın yaptığı Twitter paylaşımına göre çekimler 19 Temmuz'da başladı ve yönetmen de Thomas Napper.

Dizinin bu yıl içerisinde geleceği biliniyor ancak hala net tarih belli değil. Ancak önümüzdeki günlerde Comic-Con etkinliğinde fragman ile birlikte tarihin paylaşılması da çok olası bir durum.

Dizinin yaratıcılığını Rafe Judkins üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Rosamund Pike, Kae Alexander, Naana Agyei Ampadu, Pasha Bocarie, Barney Harris, Johann Myers, David Sterne, Marcus Rutherford ve daha birçok isim bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim