Anlık Bildirim

Windows 11'e Windows 95'ten özellik: Dosya Gezgini'ne sekmeler geliyor

Microsoft yeni nesil Windows 11 işletim sistemi için daha önce bahsettiği deneysel özellikleri test etmeye başladı. Şirket şu anda Dosya Gezgini için yeni bir sekmeli arayüz deniyor.

Windows 11'deki Dosya Gezgini'ne sekmeler eklendi Tam Boyutta Gör

Yazılım devi Microsoft, Şubat ayının başlarında Windows 11 test kullanıcılarının değerlendirebileceği ancak hiçbir zaman genel kullanıma sunulmayabilecek deneysel özellikleri test etmeye başlayacaklarını açıklamıştı. Şirket bu konudaki ilk adımını atmış görünüyor.

Rafael Rivera isimli Twitter kullanıcısı Dosya Gezgini'nde sekmeli bir arayüzün test edildiğini fark etti. Microsoft esasında Windows 95'in ilk sürümlerinde böyle bir özellik sunmuştu ancak daha sonra rafa kaldırdı. Fakat yakında yeni nesil işletim sistemine geri dönebilir.

Windows 11'deki Dosya Gezgini'ne sekmeler eklendi Tam Boyutta Gör

Genel kullanıma sunulma şansı yüksek

Dosya Gezgini'ne sekmelerin eklenmesi ile birlikte kullanıcılar tek bir pencerede birden fazla klasörü açabilecekler. Şirket henüz bu konuda net bir karar vermemiş olsa da, çok istenen bir özellik olduğu için genel kullanıma sunulma ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

Kaynakça https://twitter.com/WithinRafael/status/1501675774847246337 https://www.theverge.com/22970473/microsoft-windows-11-file-explorer-tabs Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7405 kez okundu.
21 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, dosya gezgini ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim